Szoftver modulok

A szoftver moduláris felépítése lehetővé teszi az ügyfeleink számára az egyéni igényeknek  és munkamódszereknek leginkább megfelelő szoftvercsomag összeállítását - skálázható módon – a legegyszerűbb projektektől kezdve a hatalmas, összetett ipari létesítményekig

 

eBrowser

eBrowserA Cadmatic eBrowser gyors és hatékony kapcsolatot bizosít a tervezési projekt résztvevő között az interneten keresztül.

 

Tervezőt,alvállakozót, kivitelezőt és megrendelőt kapcsol össze a közös térbeli modell ­– lehetővé téve a párhuzamos áttekintést – a virtuális üzembenben tett bejárás során. A beépített objektumok összes tervezési adata lekérdezhető.  Csak egy kattintás és a készülékek, csővezetékek és szerelvények adatai megtekinthetőek az eBrowser-ban. A modellben mérhetünk, kereshetünk objektumokat – illetve kívánt feltételeknek megfelelően akár „szűrhetjük” is a megjelenített objetumokat, objektumcsoportokat.

 

Egyedülálló lehetőséget biztosit az üzem műszaki adatainak elérésére nem csak a tervezés, hanem az építés, az üzemeltetés és karbantartás fázisában is – mivel webes felületen keresztül egyszerűen hozzákapcsolható dokumentum kezelő rendszerekhez.

Töltse le most, ingyen! eBrowser letöltés