Szoftver modulok

A szoftver moduláris felépítése lehetővé teszi az ügyfeleink számára az egyéni igényeknek  és munkamódszereknek leginkább megfelelő szoftvercsomag összeállítását - skálázható módon – a legegyszerűbb projektektől kezdve a hatalmas, összetett ipari létesítményekig

 

Plant Modeler

Plant ModelerA Cadmatic Plant Modeler integrált, adatbázis alapú modul a 3D készüléktelepítés, cső- és légcsatorna tervezés, illetve szerkezettervezés elvégzéséhez. Ez – a felhasználó választása szerint történhet vonalas vagy árnyékolt nézeteken.

 

A dokumentáció – készülék telepítési és csövezési rajzok, szerkezeti rajzok – könnyedén létrehozhatók. A rajzok és a modell asszociativitása – a változás kezeléssel együtt – biztosítja a dokumentáció egyszerű naprakészen tartását.

 

A felhasználó kívánságainak megfelelő formátumú anyagjegyzékek pillanatok alatt kinyerhetők a 3D modellből.

 

A Plant Modeler 3D modellezője a leggyorsabbak közé tartozik, beépített – on-line és off-line - ütközésvizsgálattal rendelkezik.

 

A hatékony makró-nyelv lehetővá teszi a felhasználónak, hogy a lehető legjobban automatizálja a mindennapi rutinfeladatokat.

 

A Plant Modeller a Diagram és Pipe moduloktól függetlenül is használható.

 

EloTools

Lézer szkennelésA Cadmatic a rutin tervezési feladatok -  mint például korlátok, lépcsők tervezése – apró alkalmazásokat fejlesztett ki. Az időrabló rajzolgatás helyett a tervező a valódi feladatra tud koncentrálni – elég pár kattintás és kész a lépcső, vagy a korlát.

 

PipeSupport designer

A Cadmatic PipeSupport Designer egyszerűvé teszi és jelentősen meggyorsítja a csőtartózás tervezését.

A tervezőnek csak a csőtartó pozícióját kell kijelölnie és a gyártási rajz automatikusan elkészül.

 

PointCloud

Lézer szkennelésA Cadmatic képes a 3D lézerszkennerek által generált pontfelhők beolvasására. Így a nehézkes, lassú, pontatlan – és sok esetben igen veszélyes felmérési munka szükségtelenné válik – sokkal gyorsabbá és pontosabbá téve az üzem-bővítéseket és felújításokat.

 

Csőfeszültség analízis

A Cadmatic kétirányú kapcsolattal rendelkezik az általánosan használt csőfeszültség-analízis szoftverekkel, mint a CAEPIPE vagy a CEASAR II.