Új minőség a kommunikációban

 

A Cadmatic World Wide Engineering (WWE) - a piac leghatékonyabb párhuzamos-tervezés megoldása

Minden tervezési projekt legkomolyabb kihívása a társtervezőkkel való együttműködés (kommunikáció, adatcsere). A Cadmatic párhuzamos tervezést támogató megoldása bizonyítottan a leghatékonyabb megoldás a piacon. A tervezési feladatok tervezőirodák közötti elosztása az adatbázis-szerver replikálásával egyszerűen megoldható.

Egy új tervezőcsapat bevonása pár perc alatt megoldható. Az irodák közötti adat-frissítés történhet online módon, vagy egyszerű e-mailben történő fájlcserével.

 

Cadmatic eBrowser 3D model megjelenítő

A Cadmatic eBrowser egy 3D model megjelenítő és adat-publikáló eszköz, melynek használatával egyszerűen közzétehetők a 3D-s projekt-információk az Interneten. Kezelése egyszerű – használatához nem szükséges külön oktatás. A létesítmény minden alkotóeleme megjeleníthető együtt, vagy akár előre definiált szabályok szerint, csoportosítva. A komponensek adatai, valamint geometriai méretek egyszerűen lekérdezhetők. Az eBrowser akár komplex üzemeltetés és karbantatás támogatásához is hatékonyan alkalmazható.

 

Lézer-szkennelt pontfelhők importálása Cadmatic-ba

A lézer-szkennelt pontfelhők közvetlenül importálhatók Cadmatic-ba. Hatékony eszközök állnak rendelkezésre a pontfelhők pozícionálásához, tájékozásához és mozgatásához, a munkatéren kívüli pontfelhők kezeléséhez, magas intenzitású megjelenítéshez.

 

Intelligens 2D/3D Autocad integráció

A Cadmatic lehetőséget biztosít a dwg/dxf/dwf formátumú 2D rajzok nézetekbe importálására és az elkészült rajzok exportálására is. Az exportált rajzok interaktív hivatkozásokat tartalmazhatnak, amelyek a szimbólumokat / blokkokat összekapcsolhatják a 3D Cadmatic objektumokkal, vagy akár bármilyen dokumentummal.

A Cadmatic eXchanger képes 3D dwg exportjára és importjára.

 

Nyitott felépítés - Kapcsolat más rendszerekkel

A Cadmatic nyílt architektúrája az egyszerű és szabványos interfészekkel biztosítja a zavartalan kapcsolatot más alkalmazásokkal. (építészet, acél-szerkezet tervezés, feszültséganalízis, stb.)

A rendelkezésre álló interfészek a teljesség igénye nélkül:

  • Csőfeszültség analízis: CAEPIPE, CEASAR II, CheckStress
  • Építészet / Acélszerkezet: Tekla Structures (Xsteel), SDNF
  • Dokumentumkezelés: Kronodoc
  • Létesítménytervezés: AVEVA-PDMS / Intergraph PDS

A saját makró-nyelv lehetővé teszi a szoftver felhasználói igényekhez való igazítását.

 

Cadmatic: az okos választás

  • Rutin feladatok automatizálása
  • Rugalmas, nyitott és testreszabható
  • Megbízható
  • Kiváló ügyféltámogatás
  • Megfizethető

A Cadmatic 3D létesítménytervező szoftver költséghatékony, gyorsan megtérülő befektetés bármilyen méretű tervező cég számára.