Szoftver modulok

A szoftver moduláris felépítése lehetővé teszi az ügyfeleink számára az egyéni igényeknek  és munkamódszereknek leginkább megfelelő szoftvercsomag összeállítását - skálázható módon – a legegyszerűbb projektektől kezdve a hatalmas, összetett ipari létesítményekig

 

Általános

A modulokat az úgynevezett Cadamtic Desktop fogja össze. A három fő modul innen érhető el. Az egyes modulokon belül is megtalálhatók azonos elemek. Ezek a teljesség igénye nélkül:

 

COS Browser

COS BrowserA COS Browser minden Cadmatic alkalmazásban lényeges feladatot lát el: biztosítja az adatbázis elérhetőségét.

 

Mind a tervezők, mind az adminisztrátorok számára lehetősvé teszi az adatbázis kezelését, bővítését, karbantartását.

 

A COS Browseren keresztül definiálhatók a különféle tervezési szabályok és előírások is (például csőosztályok).

 

A felhasználók egyéni, dinamikus lekérdező hierarchiákat hozhatnak létre – áttekinthetővé és könnyen kereshetővé téve az adatbázis tartalmát. Természetesen lehetőség van egyszerű szöveges keresésésekre is.

 

A COS browser felhasználói felülete mind a technológus, mind a gépésztervezők és szoftver adminisztrátorok számára azonos.

 

Autocad integráció

A Cadmatic rendkívül jó AutoCad integrációt mondhat magáénak.

 

Az AutoCad formátumú rajzok – mintegy sablonként felhaználhatók a folyamatábra vagy a térbeli modell építése során.

 

A két dimenziós AutoCad formátumú rajzi dokumentációk  – az ügyfél igényei szerint – pillanatok alatt elkészíthetőek. Lehetőség van a rajzi elemeknek (pl. szelepek, készülékek, stb. ) interaktív hiperlinekkel való ellátására. Például egy rajzi elemre (szelep) kattintva a Cadmatic eBrowser megjeleníti azt összes rendelkezésre álló adatával együtt, vagy akár a böngésző megnyitja a gyártó honlapján található gyátmány-adatlapot.